Bethanie Snelcursus Ede

In 16 weken leren zwemmen!

Binnen ± 3 maanden kan uw kind zwemmen, voor u vooral tijdwinst! Vaste instructeurs met ruime ervaring en VOG verklaring! Internationaal erkend diploma (SurvivalABC van de ENVOZ)! U kunt wachten in het restaurant waar u rustig koffie kunt drinken, dit is uiteraard niet verplicht. Tijdens de zwemlessen is er altijd 1 ouder aanwezig in de zwemzaal. Wij geven geen diplomagarantie, maar …….hebben een hoog slagings percentage! U kunt regelmatig meekijken tijdens de zwemles. U kunt de vorderingen volgen via een digitaal volgsysteem! Is uw kind erg snel, dan is een B en eventueel een C diploma halen ook mogelijk zonder extra leskosten!!

Lesdagen:

  • Woensdag van 17:15 tot 18:45 uur
  • Vrijdag van 16:00 tot 17:30 uur
  • De lessen duren 1,5 uur en tijdens de les is er een korte pauze.

Kosten:

€ 719.00 (in 4 termijnen te betalen). Dit is incl. drijfpak in bruikleen, zwemlessen, inschrijving, leerlingvolgsysteem, evt. kosten diplomazwemmen A, inhaallessen en doflijn.

Adresgegevens:

Platteelhof 3
6711 JK Ede

Bij evt. afzwemmen voor B en C komen er geen extra leskosten bij, wel betaalt u éénmalig diplomageld.(€ 18,- per diploma). Er zijn 16 weken zwemles. Maximaal aantal lesuren in 16 weken is 48 uur. Onder normale omstandigheden is het slagingspercentage hoog. Kinderen met een beperking, extreme angst, concentratieproblemen e.d. zijn hier dan ook een uitzondering op.

Bent u verplicht om 2 keer per week naar zwemles te gaan? Nee, dat bent u niet verplicht. U betaalt echter wel het volledige bedrag van deze snelcursus. Bij verzuim van een zwemles, zijn er inhaalmomenten mogelijk. Echter openstaande inhaaltegoeden mogen niet worden verrekend.

Bij het niet behalen van een diploma is er de mogelijkheid om in de reguliere lessen in te stromen, hier gelden de normale leskosten van € 11,50 per 45 minuten. Haalt uw kind het A-diploma, dan zijn er ook instroommogelijkheden voor het behalen van B en eventueel C. Inhaallessen en eventueel instromen na de snelcursus is op 1 van de andere locaties van onze zwemschool. Wij starten alleen bij voldoende deelnemers. U kunt kosteloos inschrijven op de wachtlijst (klik "hier inschrijven"). Echter: Vol = vol!

Meld uw kind kosteloos en
vrijblijvend aan

Inschrijven