ZWEMPLEZIER BIJ ZWEMCENTRUM DE VIN EWIJK
(Franchise locatie)

Zwemcentrum De Vin Ewijk heeft een persoonlijke en sfeervolle ambiance en heet iedereen van harte welkom. Wij bieden jong en oud vele mogelijkheden tot leren, inspanning, ontspanning en recreatie. Door jarenlang ervaring bieden wij kwaliteit en continuïteit met een aantrekkelijk zwemprogramma voor jong en oud. Ook verzorgen we kinderfeestjes in allerlei combinaties.

ZwemCentrum De Vin Ewijk is een zelfstandig zwemcentrum en heeft haar deuren geopend vanaf maandag 6 mei met, buiten de zwemlessen welke al worden gegeven, nieuwe doelgroepen en activiteiten. Er kan worden deelgenomen aan:

  • AQUA-SPORTS (onder begeleiding van een instructrice)
  • Zwangerschapszwemmen
  • Aqua-fit 50+
  • Aqua-sportief
  • Aqua-intensief
  • Aqua-fun voor de jeugd

U kunt uw kind hier aanmelden om zwemlessen in ZwemCentrum De Vin te volgen.

U kunt op eigen gelegenheid uw meters maken tijdens het banen zwemmen. Voor de kleintjes bieden we het dreumes- en peuterzwemmen aan, ook dit is onder begeleiding van een instructrice. Voor zowel de zwemlessen als de nieuwe activiteiten kunt u zich vrijblijvend aanmelden. Voor de aqua-sportsactiviteiten en het dreumes- en peuterzwemmen is de eerste les altijd een gratis proefles.

Ook zijn instellingen en verenigingen als fysiotherapiepraktijken, Hartpatiënten Nederland, Diabetesvereniging Nederland, Obesitasvereniging, duikverenigingen, en dergelijke, van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ons bad is namelijk ook te huur tegen gereduceerde prijzen voor deze verenigingen.

Meld uw kind kosteloos en
vrijblijvend aan

Inschrijven