Snelcursus (locatie Bethanië Ede)

In 20 weken leren zwemmen!

In 20 weken zwemt uw kind twee keer per week ( een keer 1 uur en een keer 1,5 uur) en tijdens de les is er een korte pauze. Deze lessen worden gegeven door een vaste izwemdocent met ruime ervaring en een geldige VOG verklaring.
Het diploma is een internationaal erkend diploma, namelijk het SurvivalABC van de ENVOZ. Wij kunnen geen diplomagarantie geven, maar wij hebben een hoog slagingspercentage voor diploma A bij kinderen vanaf 5,5 jaar. Is uw kind snel, dan blijft het door zwemmen en dan kan diploma B en eventueel C ook behaald worden.
Tijdens de zwemlessen kunt u wachten in het restaurant of thuis wachten. Tijdens de zwemlessen is er altijd 1 ouder aanwezig om het vier-ogen principe te waarborgen. Ouders rouleren hierin.
Ouders kunnen de vorderingen volgen via een digitaal volgsysteem op de persoonlijke pagina van het kind en kijklessen.

Lesdagen:

  • Maandag van 18:15 tot 19:15 uur
  • Woensdag van 17:15 tot 19.30 uur

Kosten:

€ 749,- (in 5 termijnen te betalen). Dit is incl. drijfpak in bruikleen, zwemlessen, inschrijving, leerlingvolgsysteem, evt. kosten diplomazwemmen A, inhaallessen en dolfijn.
Indien uw kind ook diploma B/ C behaalt, dan zijn de kosten hiervoor niet in begrepen. Dit betaalt u apart.

  • Maximaal aantal lesuren in de 16 weken is 48 uur. Onder normale omstandigheden is het slagingspercentage hoog. Kinderen met een beperking, extreme angst, concentratieproblemen e.d. zijn hier een uitzondering op.
  • Start van de snelcursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers.
  • Indien uw kind een les niet kan komen, dan kan deze les ingehaald worden bij een reguliere zwemles in Bethanie of een andere locatie van de zwemschool. Eventuele inhaaltegoeden mogen niet worden verrekend.
  • Indien er in de 16 weken geen diploma behaald wordt, dan is er een mogelijkheid om in de reguliere zwemlessen in te stromen. Dan gelden de leskosten van de reguliere zwemlessen.
  • Indien er in de 16 weken diploma A behaald wordt, dan is er een mogelijkheid om in de reguliere zwemlessen verder te zwemmen voor diploma B en C.
  • Indien er in de 16 weken diploma B (en evt. C) behaald wordt, dan betaalt u € 18,- per diploma.

Meld uw kind vrijblijvend aan

Inschrijven