Over ons

Zwemschool de Vin streeft er naar om een veilig en verantwoord klimaat te creëren bij het leren zwemmen. Dit in een prettige leeromgeving voor de kinderen. Inschrijven en op de wachtlijst staan is kosteloos en vrijblijvend.

In de Winckelsteegh te Nijmegen, de Groene Heuvels te Ewijk, Alteveer, Klimmendaal en Siza te Arnhem, Bethanie te Ede en het UMC te Utrecht verzorgt Zwemschool De Vin particuliere lessen voor kinderen vanaf het moment dat ze er aan toe zijn. Dit kan vanaf het moment dat ze 4 jaar oud zijn. Deze lessen worden op een professionele manier gegeven, waarbij de kinderen in kleine groepen (max. 8 kinderen) op een speelse en veilige wijze worden voorbereid op de diploma’s A, B en C.

In Bethanie Ede, Alteveer Arnhem en Erica Hotel Berg en Dal worden ook snelcursussen aangeboden. De snelcursussen worden verschillende keren per jaar aangeboden.

Door de speciale formule van Zwemschool De Vin is zwemles voor de kinderen van het begin af aan al vertrouwd. Een van de ouders zwemt de eerste twee keer verplicht mee en deze eerste lessen wordt er nog veel gespeeld. De kinderen spetteren hun vader of moeder nat en daarna worden de rollen omgekeerd. Ongemerkt wordt zo tussen het spelen door met de zwemles gestart.

Meld uw kind kosteloos en
vrijblijvend aan

Inschrijven