Over drijfpakje

Wij zien en ervaren dat onze drijfpakken met succes worden gebruikt en hun waarde bewijzen bij de verschillende zwemscholen in de afgelopen jaren. De swimsuits (Swimsafe en Easyswim) zijn overgewaaid vanuit de UK, Australië en U.S.A. en zijn inmiddels in Nederland een veelvuldig gebruikt product op diverse zwemscholen in Nederland.

Er zijn steeds meer zwemlesaanbieders die overstappen op ons drijfpakje of andere aanbieders van swimsuits. De ervaring leert dat door gebruik van deze zwempakken het leerproces sneller, vriendelijker en veiliger verloopt.

Uw voordeel

Uw kind leert met een zwempak over het algemeen sneller zwemmen. Uw dochter of zoon slaat, door het vertrouwen met een zwempak, een deel van de watergewenning over. Hij of zij kan technisch sneller een oefening uitvoeren door het dragen van het drijfpakje, bijvoorbeeld liggen op de rug, springen in het water etc. Uw besparing is vooral lesgeld, tijd en eventuele vervoerskosten.

Uw kind gaat met meer plezier naar het zwembad/zwemles. Dankzij het drijfpakje stijgt het vertrouwen van uw kind direct en gaan ze met meer vertrouwen naar de zwemles toe! De veiligheid en het zwemplezier van uw kind is velen malen groter dan zonder drijfpakje. Naast het gebruik voor de zwemles is het gebruik ervan natuurlijk ook ideaal voor recreatief gebruik tijdens vakanties, zwemfeestjes of familie activiteiten in het zwembad.

Kwaliteit vs. prijsverhouding

Het drijfpakje is kwalitatief hoogwaardig voor een zeer scherpe prijs. Ze zijn dubbel gestikt, hebben een kwaliteits-ritssluiting (ykk), zijn van prettig flexibel materiaal en zeer kindvriendelijk in gebruik. Wij kunnen u garanderen dat u met uw aankoop veel plezier gaat beleven en vooral veilig op weg kunt gaan naar een zwembad, zwemles of vakantie.

Verschillende aanbieders

Er zijn uiteraard meer aanbieders van drijfpakjes te vinden op internet en in de winkels. Wij hebben slechte ervaring met goedkope zwempakken die u doen geloven dat het de ideale en veilige zwempakken zijn. In het buitenland en op internet kunt u al pakken kopen vanaf € 15.00, maar weet u dan ook wat u koopt? Deze pakjes zijn niet geschikt voor gebruik bij zwemles.

Onze drijfpakjes zijn voorzien van een CE- markering en voldoen daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid. Naast uitgebreide (praktijk) testen worden onze drijfpakjes dagelijks gebruikt door diverse zwemscholen in Nederland. Wij ontvangen erg veel positieve feedback over de gebruikersvriendelijkheid ervan. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig drijfpakje, welke direct in gebruik genomen kan worden. Wij hebben bewust geen extra’s zoals een zwembroek, cd, kleerhanger, aanvullende opleidingen, marketingmaterialen etc, welke de kosten in onze optiek onnodig hoog maken. Uw voordeel, u weet wat u bestelt en betaalt alleen voor wat u bestelt!

Meld uw kind vrijblijvend aan

Inschrijven