Inschrijfformulier

Vul het onderstaand formulier in om u aan te melden. Aanmelden is kosteloos en vrijblijvend.  Het inschrijfgeld wordt verrekend bij daadwerkelijke start.

Wachttijden
Voor elke locatie is er een wachtlijst! We krijgen heel vaak een vraag over de wachttijden voordat uw kind naar zwemles kan. Een precieze wachttijd is voor ons erg lastig om in te schatten! Om de 2 maanden wordt er diploma gezwommen, en we kunnen van te voren niet inschatten hoeveel kinderen dit per keer zullen zijn, en hoeveel kinderen er afvallen. Over het algemeen moet er gerekend worden op een wachttijd tussen de 2 en 12 maanden. Het is mogelijk om op het inschrijfformulier meerdere dagen als voorkeur op te geven! Dit kan uw wachttijd verkorten.

Woont u in de buurt van de locaties De Winckelsteegh èn De Groene Heuvels, dan is het ook mogelijk om voor beide locaties in te schrijven. Ook dit kan uw wachttijd verkorten.

Aanmelden locatie Groene Heuvels
Wilt u zich aanmelden voor zwemlessen op de locatie 'Groene Heuvels'? Dan kunt U dit doen op de website www.zwemcentrumdevinewijk.nl

 

Voornaam kind
Achternaam
   
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Mobiel nummer
Adres
Plaats
Specifieke kenmerken van het kind (indien relevant)
Overige opmerkingen (indien instromer vermelden welk niveau)

Locatie
Kies hieronder uw gewenste locatie met de voorkeur lestijd.

Winckelsteegh
     
     
    

Klimmendaal
     
   

Utrecht U.M.C
     
   

Siza 's-Kooningsjaght
     

Ede Bethanie
     
   

Berg en Dal Erica Hotel
   

De Vin, Alteveer *
     

 


* Groepen van 7 kinderen á € 13,15. Lessen van 45 minuten.